Naujienos apie įmonę

Azerbaidžane – tarptautinė IT ir telekomunikacijų paroda „Bakutel“

Gruodžio 2–5 dienomis Azerbaidžano sostinėje Baku vyks tarptautinė telekomunikacijų ir informacinių technologijų paroda bei konferencija „Bakutel 2015“.

Į 21-ą kartą rengiamą parodą susirenka didžiausi telekomunikacijų ir IT rinkos atstovai. „Bakutel“ metu pristatomi telekomunikacijų ir informacinių technologijų pasiekimai, vyksta naujausių idėjų ir projektų pristatymai, mezgami nauji verslo kontaktai, kurių dėka jau įsteigta ne viena nauja įmonė.

Parodos temos: telekomunikacija ir ryšiai; plačiajuosčio, belaidžio, palydovinio ryšio technologijos; IT ir biuro technologijos; apsaugos sistemos; bankinės technologijos ir paslaugos; el. valdžia ir el. technologijos.

Renginį remia Azerbaidžano Ryšių ir aukštųjų technologijų ministerija, tarptautiniai institutai, tarp kurių: Jungtinių Tautų organizacija, Tarptautinė elektros ryšių sąjunga, Regioninė ryšio srities sandrauga ir kt. Parodą organizuoja „Iteca Caspian“ ir „Caspian Event Organisers“.

Numatoma, kad šiemet parodoje dalyvaus apie 200 įmonių iš Azerbaidžano, Rusijos, Prancūzijos, Turkijos, JAV ir kitų šalių. 40 proc. dalyvių parodoje dalyvauja kasmet. Tai IT įmonės, Azerbaidžano mobiliųjų ryšių operatoriai, interneto tiekėjai, sistemų integracijos įmonės, pasaulinių IT įmonių įrangos platintojai.

„Bakutel“ išskirtinumas – plati dalykinė programa. Daugybė susitikimų, forumų, konferencijų skirta aptarti IT ir telekomunikacijų tendencijoms pasaulyje ir Azerbaidžane. Renginio lankytojų visuomet laukia siurprizai, konkursai ir viktorinos.

Parodoje „Bakutel 2015“ lankysis ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ antrinės bankinių technologijų įmonės „BSKom Ltd.“ atstovai, nuolat besidominantys naujovėmis ir diegiantys jas savo veikloje.

Kilo klausimų?

Naujienos

Užsisakyti